Over
Augnes & Teresa

Teenage Sisters Miss Augnes Joy en Miss Teresa Joy zijn op een missie om het volkslied van elke natie van de wereld te zingen om wereldvrede, meer empowerment van vrouwen en kinderen te bevorderen en een groter bewustzijn van andere menselijke oorzaken die zullen helpen elimineren de angst en onwetendheid die zo gemakkelijk tot misverstanden en haat leiden.

Augnes studeert momenteel in jaar 11 aan het Calamvale Community College en Teresa is een tweedejaars student die een Bachelor in de psychologische wetenschappen / Bachelor in de criminologie en het strafrecht aan de Griffith University in Queensland, Australië, volgt. Hun vader, Joy K Mathew, is een gerespecteerde, veelgeprezen journalist en filmmaker en hun moeder, Jaquiline, is een bekwame verpleegster.
Lees verder


Videos

Amerika

Onze lieve Amerikaanse broeders en zusters, we delen oprecht uw verdriet! We hebben niets dan gebed om u te helpen. Om u te troosten, hebben we het sterke en mooie volkslied van uw land dat u heel nauw aan het hart ligt.

ITALIË

Our dear Italian brothers and sisters, we sincerely share your grief!We have nothing in our hands to help you. To comfort you, what we have is the strong beautiful national anthem of your country that hold very close to your heart.

CUBA

Bedankt aan het Cubaanse medische team en de Cuba | Cuba helpt door corona getroffen landen ... "We zijn ook bang, maar daarbuiten hebben we een revolutionaire missie te vervullen. Dus we hebben de angsten voor nu opzij gezet.

Bekijk meer

Neem Contact Op

Bel: +1 5589 55488 55

Email: augnesteresa@gmail.com

Locatie: A108 Adam Street
NY 535022, VS.

Bezig met laden
Je bericht is verzonden. Dank u!