Wij zijn zussen Augnes Joy en Teresa Joy. We wonen in Brisbane, in de staat Queensland, in Australië. Augnes Joy wil graag een master in computerwetenschappen en cyberveiligheid volgen. Cybercriminaliteit neemt in veel delen van de wereld toe. Ons doel is om de getroffenen terug te brengen door de nodige interventies in het veld te doen.
Teresa Joy studeert Bachelor of Psychology and Criminology aan de Griffith University in Queensland, Australië. Na het behalen van de masteropleiding zou Teresa graag met Agnes in verschillende landen willen werken. Geestelijke gezondheid is een van de meest verontrustende en veeleisende zorg ter wereld geworden. We willen degenen die hier last van hebben de nodige zorg bieden en een generatie mentaal gezonde jongeren creëren. Daar hebben we de afgelopen acht jaar naar toe gewerkt.


We zijn op een missie om het volkslied van elk land ter wereld te zingen om wereldvrede, klimaatverandering, empowerment van kinderen en vrouwen en een echt gevoel van menselijkheid te promoten. In een wereld waar oorlogszucht en racisme bloedbaden veroorzaken, maken wij, Augnes Joy en Teresa Joy, dochters van Joy K. Mathew, acteur, filmregisseur en schrijver, en Jaquiline Joy, een verpleegster, een vernieuwende reis.
We zijn gefocust op een taak waarvan we hopen dat het een verhoogd gevoel van menselijkheid zal wekken bij individuen die zullen reageren door hulp te kanaliseren naar ontwikkelingsprojecten om het leven van uitgebuite kinderen te verbeteren.Klimaatverandering is gevaarlijker dan het coronavirus. Tegenwoordig is klimaatverandering een catastrofe die alle levende wezens op de planeet treft. Het is tijd om na te denken over de echte oorzaak van klimaatverandering en deze te voorkomen. Al het bewijsmateriaal wijst erop dat klimaatverandering de grootste door mensen veroorzaakte ramp aller tijden is. De toekomst van de wereld zijn kinderen. Kinderen worden ook het meest getroffen door klimaatverandering. Het vergroten van de bedreiging voor de levens van kinderen zou het einde van de mensheid kunnen betekenen.
We doen wat we kunnen voor de wereld, en we zijn vastbesloten om te slagen. Ons plan om alle volksliederen van de wereld te zingen, inclusief de volksliederen van 193 door de VN erkende landen, zal de wereld overgaan en meer dan 100 talen gebruiken. We hebben alle details met betrekking tot en de geschiedenis van elk volkslied grondig onderzocht en geleerd. We hebben de afgelopen acht jaar hard geoefend, zodat we elk volkslied helder, vurig en met een uitstekende uitspraak kunnen zingen.


Wetenschap en technologie domineren nu het universum en het belang van de mensheid is langzaamaan in hun kielzog afgenomen. Door het zingen van de volksliederen van de wereld hopen we wereldvrede, klimaatverandering, empowerment van kinderen en vrouwen, een verhoogd gevoel van menselijkheid te bevorderen en de angst en onwetendheid te elimineren die zo gemakkelijk tot misverstanden en haat leiden.
Wij geloven dat de anthems alle mensen bij elkaar kunnen en zullen brengen. Door een gevoel van gedeelde menselijkheid nieuw leven in te blazen, zal er zeker samenwerking en samenwerking tussen mensen ontstaan, waardoor de weg vrijgemaakt wordt naar emancipatie voor uitgebuite kinderen en tieners. Dit zal dan het zaadje van hoop planten voor degenen die hun optimisme hebben verloren en hen naar een mainstream progressief leven leiden. We hopen echt dat ons project zal aantonen dat de mensheid van de wereld niet verloren is gegaan en dat we ons best doen om de wereldvrede te herstellen.


Kinderen zijn de hulpeloze slachtoffers van antisociale activiteiten: klimaatverandering, oorlog, racisme, alcoholisme, huiselijk geweld, kinderhandel, kinderarbeid en ook sekswerk. Kinderen in landen die zijn getroffen door oorlog, terrorisme of burgerconflicten verdienen het om op te groeien in een veilige omgeving. Velen die anders zouden uitgroeien tot bekwame individuen die de wereld hun talenten zouden kunnen schenken, worden helaas verpletterd in hun jeugd. We vragen ook nederig dat de VN en de wereldleiders hun inspanningen opvoeren om alle kinderen in nood te redden en de wereld beter te helpen beschermen tegen alle geweld en oorlog.
Met de sponsoring van grote multinationals zijn we van plan een reeks internationale evenementen te organiseren, waarbij we alle volksliederen in geselecteerde landen over de hele wereld zingen. De fondsen die via de evenementen worden ingezameld, zullen worden verdeeld over liefdadigheidsactiviteiten van de VN die de empowerment van vrouwen en kinderen helpen, evenals het verbeteren van wereldwijde vredesinspanningen en programma's die zullen helpen kinderen en tieners te bevrijden van uitbuiting. Het zal ook worden bijgedragen aan individuen en organisaties die activiteiten op het gebied van klimaatverandering en andere liefdadigheidsactiviteiten uitvoeren.


We weten dat elke natie nationale herdenkingsdagen heeft. Afgezien daarvan hebben we allemaal nationale en internationale herdenkingsdagen, volgens de instructies van de VN. We respecteren de geschiedenis en individuen die geschiedenis hebben geschreven. Maar helaas, we hebben geen enkele dag om te vieren hoe belangrijk het is dat elk land een volkslied heeft, dat de ware ziel van een natie vertegenwoordigt, die wereldwijd wordt erkend, op een internationale feestdag. Het volkslied is een lofzang op zijn natie, op de strijd en het verlangen om vrij en onafhankelijk te blijven. Het doorbreekt sociale, politieke, economische, raciale, religieuze, lokale en taalbarrières. Het fungeert als een politieke katalysator en brengt elke burger in een hogere staat van overeenstemming met anderen. Omdat we een speciale dag nodig hebben om volksliederen wereldwijd te vieren, verzoeken we de VN een Wereld Volkslieddag in te stellen. Wanneer wij als individuen deze volksliederen zingen op World National Anthem Day, zal een unieke sfeer van eenheid worden gecreëerd en dat zal op zijn beurt een gemeenschappelijk platform creëren dat bevorderlijk is voor Wereldvrede en een verhoogd gevoel van menselijkheid.